Skal du have ny telefon?

Hvis du skal have ny telefon, kan det være relevant at kigge på dit behov. Mange mennesker ser telefon køb som et impuls køb. Det er synd, for det kan hurtigt komme til at koste dig dyrt. Derfor kan du med fordel kigge lidt ud i fremtiden, og se om de nyere telefoner kunne være relevante for dig. Derudover skal du huske at kigge på dit forbrug. Netop fordi mange mennesker ser det som et impuls køb, kommer de også tit til at overdrive deres forbrug, og betaler alt for meget for deres abonnement. Netop det kan være med til at presse prisen på din telefonregning helt i top.

Sammenlign priserne hos forskellige udbydere

Når du har fundet ud af hvilken telefon, du kunne tænke dig, kan du passende sammenligne diverse priser hos forskellige udbydere. Det vil være med til at give dig et overblik over, hvad telefonen koster, og hvor mange penge, du potentielt set kan spare. Hvis du for eksempel skal have fat i den nye iPhone 7 Plus, kan du finde den her. Det er nemlig meget forskelligt, hvad man skal betale for blandt andet sit abonnement og renter hos forskellige udbydere.

Skal du have den uden abonnement?

Som regel kan det faktisk ikke betale sig at købe en telefon uden abonnement nu til dages. Det er helt sikkert ved at købe et abonnement oven i, du kan spare en masse penge. Den eneste grund til at du måtte ville købe en telefon uden abonnement skulle være fordi, du er virkelig glad for dit nuværende abonnement og udbyder. Er dette tilfældet, er det ekstra vigtigt, at du sammenligner priser forskellige steder. Typisk vil det være hos elektronik giganter som Elgiganten, der er mange penge at spare.

Tænk over dit forbrug

Som sagt er det virkelig vigtigt, at du tænker over dit forbrug, når du skal købe ny telefon. Derfor henviser vi dig til, at kigge på dit tidligere data forbrug (hos langt de fleste udbydere vil du kunne se dette, hvis du spørger efter det). På den måde ved du nemlig præcist hvor meget du benytter. Derfor kan du også hurtigere og nemmere finde de priser, som er relevante for dig. Det kan være en lang og sej kamp, hvis du ikke har sat dig ind i blandt andet dette, inden du går ud og køber en ny telefon.

Skal den være på afbetaling?

Afhængigt af din økonomiske situation og dit behov for en ny telefon, kan det være relevante at kigge på de afbetalingsmuligheder, der findes. Det er nemlig super nemt, og ofte ikke særlig dyrt at afbetale den nyeste telefon på markedet. Vi anbefaler dig dog ikke at købe afbetaling, hvis der er inkluderet renter. Langt de fleste steder er det ikke tilfældet, eller også er det skjult i abonnementet. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du hver måned skal betale både for abonnement, afbetaling og renter oven i købet.