Find ud af om din tekstforfatter er den ægte vare

ægte tekstforfatter

I en tid hvor online marketing er 100% nødvendig for din forretning, har du sikkert overvejet at få andre til at skrive dine tekster. For når du ligger produkter op på dit website, skal du naturligvis have nogle lækre og indbydende tekster. De skal både være indbydende for din læser, men også for søgemaskinerne. Det kan være utroligt tidskrævende. Derfor er det oplagt at få andre til at skrive dem for sig, men gør de nu også deres arbejde ordentligt? Det er nemlig utrolig nemt at gå ud og ud markedsføre sig selv som en tekstforfatter. Det kræver ikke som sådan noget, så derfor kan det være oplagt, og tage et kig på hvordan du bedst bedømmer deres arbejde.

En ægte tekstforfatter tager naturligvis ikke fra internettet

Når du skal tjekke din tekstforfatter efter i sømmene, kan det være oplagt og tjekke, om den tekst du har modtaget, ligger andre steder på Google. Faktisk kan du og din webshop blive straffet, hvis enten teksten minder for meget om, eller er identisk. Derfor skal du passe på, og det er utrolig vigtigt, at være på vagt overfor den slags.

Se din tekstforfatter an

Start med at give tekstforfatteren et par tekster, for at se ham an. På den måde kan du se om tekst forfatteren kan sit kram. Derudover kan du også se, hvor mange ord han/hun typisk bruger. Du er naturligvis ikke interesseret i at modtage hverken for mange eller for få ord. Bedøm også på kvaliteten af de ord, som der bliver brugt. Det er nemlig ikke særlig optimalt, at benytte en tekstforfatter, som skriver helt uden for sammenhængen.

Hvordan finder du en ordenlig tekstforfatter?

Det er svært at give en konkret opskrift på, hvordan du finder en ordentlig tekstforfatter. Faktisk kan det måske i langt de fleste tilfælde betale sig, at gå til et firma. For typisk har du måske ikke så meget erfaring med SEO, så du ved ikke 100% hvad, du skal kigge efter, når du skal bedømme dine tekster. Et firma vil med garanti kun levere SEO dygtige tekster, og derfor kan det anbefales at benytte sig af dette. Hvis du ønsker at bruge en freelance forfatter, kan det betale sig, at stille klare krav op, og også selv have en smule viden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *